Renovatie badkamer Herentals

Badkamerrenovatie Herentals

Wenst u een bestaande badkamer in Herentals geheel of gedeeltelijk te laten renoveren? Doe beroep op echte vakmannen!

Heeft u een verouderde badkamer en is het tijd om uw badkamer volledig of gedeeltelijk te vernieuwen? Aannemer Legowall realiseert gehele en gedeeltelijke badkamerrenovaties in regio Herentals. Of u nu een klassieke of moderne badkamer wil, Legowall is dé referentie wat betreft het renoveren van badkamers volledig naar uw eigen smaak!

Wij bieden u een gepersonaliseerde offerte aan die duidelijk is en begeleiden u van A tot Z met het juiste advies.

Badkamer renovatie Herentals:

Een volledige begeleiding tijdens de verbouwingswerken van uw badkamer

Aannemer badkamerrenovatie Herentals

Badkamerrenovatie Herentals

Uw badkamer volledig renoveren van A tot Z? Daarvoor bent u bij renovatie specialist Legowall in Herentals aan het juiste adres!

  1. Doe een aanvraag op onze website
  2. Wacht op offertes van aannemers
  3. Kies de aannemer waarmee u wilt samenwerken

Na een eerste kennismaking bij uw thuis in Herentals, waar we uw wensen en noden van de nieuwe badkamer bespreken maakt de aannemer of badkamerspecialist een ontwerpplan op en een gedetailleerde offerte voor uw badkamerrenovatie. Twijfelt u nog over de indeling, bepaalde materialen en/of de mogelijkheden? We begeleiden u ook met professioneel advies over de sanitaire uitvoeringen, materiaal keuze, indeling, enzovoorts.

Waarom kiezen voor Legowall?

  • Bij ons kan u rekenen op een totaalproject: alle werken worden uitgevoerd door onze eigen vakmannen en u heeft slechts 1 aanspreekpunt.
  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Duidelijke en vlotte communicatie
  • Begeleiding van begin tot einde
  • Goede coördinatie van de werken

Een succesvolle renovatie van uw badkamer

Badkamerrenovatie kan een geweldige manier zijn om een verouderde badkamer te transformeren in een ontspannende oase. Het is een project dat de waarde van uw huis kan verhogen en uw dagelijkse routine kan verbeteren. Maar het kan ook een uitdagende en kostbare onderneming zijn als het niet goed wordt gepland en uitgevoerd.

Hieronder kan je enkele tips & trick vinden die je op weg kunnen helpen.

Bepaal uw budget

Voordat u begint met het plannen van uw badkamerrenovatie, moet u bepalen hoeveel geld u beschikbaar heeft voor het project. Dit zal u helpen om realistische doelen te stellen en ervoor te zorgen dat u binnen uw budget blijft.

Bepaal uw doelen

Wat wilt u bereiken met uw badkamerrenovatie? Wilt u meer opbergruimte creëren, een grotere douche, een nieuwe wastafel, of allemaal? Door uw doelen te bepalen, kunt u uw renovatie beter plannen en ervoor zorgen dat u krijgt wat u wilt.

Maak een lijst van alles wat u nodig hebt

Maak een lijst van alles wat u nodig hebt voor uw badkamerrenovatie, inclusief materialen, gereedschap en professionele hulp. Dit zal u helpen om de kosten van uw renovatie beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat u alles bij de hand heeft wanneer u begint met werken.

Kies de juiste materialen

Badkamers krijgen veel te verduren, dus u wilt materialen kiezen die duurzaam zijn en bestand zijn tegen vocht en schimmel.

Er zijn bovendien talloze opties beschikbaar, van klassiek tot modern en alles daartussenin.

Ruimte

Houd rekening met de beschikbare ruimte in uw badkamer en zorg ervoor dat de indeling efficiënt is. Dit kan betekenen dat u de locatie van sanitair of opslagruimte moet veranderen.

Verlichting

Verlichting kan de sfeer van uw badkamer beïnvloeden en uw dagelijkse routine verbeteren. Overweeg verschillende soorten verlichting, zoals sfeerverlichting, taakverlichting en accentverlichting.

Kleur

De juiste kleur kan een grote impact hebben op de uitstraling van uw badkamer. Overweeg een kleurenschema dat past bij uw stijl.

Ventilatie

Ventilatie is belangrijk voor het voorkomen van schimmel en vocht in uw badkamer. Zorg ervoor dat uw badkamer voldoende ventilatie heeft, zoals een raam of een ventilator.

Werk met professionals

Bij een aannemer komen er meestal verschillende expertises aan te pas. Denk aan afbraakwerken, vloer- en tegelwerken, elektriciteitswerken, sanitaire werken, verwarmingstechnieken en afwerkingstechnieken zoals gyproc plaatsen, pleisteren, schilderen, etc.

U kan met verschillende aannemers samenwerken, maar het handigste is om voor één aannemer te kiezen die al deze werken kan uitvoeren. Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt en kunt vaak ook een voordeligere prijs bekomen.

Badkamerrenovatie Herentals

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie.