Renoveren, bekleden & isoleren

Gevelrenovatie

Laat uw gevel renoveren en geef uw woning een nieuwe uitstraling.

Heeft u een verouderde woning of bent u niet meer tevreden met de huidige uitstraling? Dan is gevelrenovatie is de oplossing die u zoekt. Legowall is specialist in gevelrenovatie met verschillende soorten gevelbekleding zoals crepi, hout, steenstrips of leien. Uw gevel laten renoveren betekend niet alleen een mooiere uitstraling maar zorgt ook veer extra bescherming en een betere isolatie van uw woning.

Wat u ook wenst, wij komen altijd eerst ter plaatse om de situatie te bekijken en u met het nodige advies bij te staan.

Vragen over gevelisolatie & gevelrenovatie?

Renovatiewerken aan uw buitengevel

Legowall is uw specialist in gevelrenovatie, gevelisolatie en gevelbekleding

Gevelrenovatie

Heeft uw gevel een opknapbeurt nodig? Of moet uw gevel dringend beter beschermd worden tegen water en wind?

Bij Legowall kan u terecht voor alle gevelwerken en dit voor alle type gevels.

Een gevel is de buitenste laag van uw woning en deze krijgt het vaak hard te verduren tegen weer, vervuiling en erosie. Legowall neemt alle werken voor eigen rekening.

Wilt u uw gevel door Legowall laten isoleren?
Aarzel niet om een vrijblijvende offerte te vragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gevelisolatie

Een goed geïsoleerde gevel is meteen merkbaar op de jaarrekening van uw verwarmingsfactuur maar geeft u ook meer wooncomfort. Daarom is het belangrijk uw gevel goed te laten isoleren bij een gevelrenovatie.

Bent u niet zeker van de huidige isolatie van uw gevel? Wij komen zelf langs en maken een analyse van uw gevelisolatie en begeleiden u ook met professioneel advies over al de mogelijkheden en oplossingen.

gevelrenovatie
gevelrenovatie

Gevelbekleding

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor de afwerking van uw gevel:

  • Crepi: dit cementmengsel op basis van siliconen brengen we zowel glad als ruw op uw gevel aan. Crepi is ook mogelijk in alle soorten kleuren en is naast een moderne afwerking ook een onderhoudsvriendelijk en duurzame afwerking.
  • Leien: deze lichte natuursteen is uiterst geschikt als gevelbekleding en heeft ook een grote keuze in kleuren, de beschikbare kleuren zijn die van de natuursteen zelf en gaan van grijs tot antraciet.
  • Schilderen: een gevel kan ook geschilderd worden waardoor hij fris en verzorgt oogt, dit zorgt ook meteen voor een extra bescherming tegen vochtdoorslag.
  • Hout: houten gevelbekleding bestaat in verschillende uitvoeringen en houtsoorten waardoor u uw gevel kan verzekeren van een unieke en warme uitstraling.
  • Steenstrips: deze afwerking zorgt voor een minimum aan ruimteverlies omdat steenstrips vrij dun zijn en veel lichter dan baksteen. Steenstrips worden uit echte bakstaan gezaagd waardoor het verschil met een nieuw gemetselde muur haast niet waar te nemen is.
gevelrenovatie
gevelrenovatie

Graag een prijsofferte?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.