Hellende & platte daken

Dakwerken Herentals

Dakwerker gezocht? Wij bieden professionele dakwerken in Herentals.

Zoek je een goede dakwerker in Herentals? Dan zit je hier op de juiste plek.

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van je huis. Het beschermt je gezin en je bezittingen tegen weer en wind en geeft je huis een mooie uitstraling. Of je nu een nieuw dak nodig hebt of reparaties aan je bestaande dak, ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om je te helpen. Wij bieden professionele installatie en reparatie van platte en hellende daken, met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid.

Een beschadigd of verouderd dak kan echter leiden tot lekkages, waterschade en andere problemen. Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakwerker in Herentals, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van dakwerken in Herentals, waaronder de installatie en reparatie van platte en hellende daken, dakisolatie, dakrenovatie en dakreiniging. Onze ervaren dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen om de klus snel, efficiënt en met minimale overlast voor de klant te klaren. Wij bieden ook gratis offertes en advies op maat om ervoor te zorgen dat je de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke behoeften.

Wij begrijpen dat het kiezen van een dakdekker een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige dakwerken, maar ook een uitstekende klantenservice en een garantie op al onze werkzaamheden. Onze klanten in regio Herentals kunnen erop vertrouwen dat zij altijd een professionele en betrouwbare service krijgen die aan hun behoeften voldoet.

Als je op zoek bent naar professionele dakwerken in Herentals, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en bieden gratis offertes en advies op maat om je te helpen de beste oplossing voor jouw behoeften te vinden.

dakwerken
dakwerk

Een goede dakwerker in Herentals gezocht?

Wat doen we

Veel voorkomende dakwerken in Herentals die wij uitvoeren:

Dak herstellingen

 • Vervanging van beschadigde dakpannen of dakbedekking: Dakpannen of dakbedekking kunnen barsten, scheuren of loskomen door weersinvloeden of ouderdom. Als er meerdere dakpannen of delen van de dakbedekking beschadigd zijn, kan het nodig zijn om ze te vervangen om lekkages te voorkomen.
 • Reparatie van dakgoten: Dakgoten kunnen verstopt raken door bladeren en vuil, waardoor water zich ophoopt en overloopt op het dak. Dit kan leiden tot waterschade aan het dak en de muren van het huis. Het reinigen of repareren van de dakgoten kan dit probleem oplossen.
 • Reparatie van daklekkages: Daklekkages kunnen optreden als gevolg van beschadigde dakpannen, scheuren in de dakbedekking of problemen met de dakgoten. Het is belangrijk om eventuele lekkages snel te repareren om verdere schade aan het dak of de binnenkant van het huis te voorkomen.
 • Vervanging van dakisolatie: Dakisolatie kan na verloop van tijd samendrukken of beschadigd raken, waardoor de isolatiewaarde afneemt. Het vervangen van de dakisolatie kan helpen om energie te besparen en de energierekening te verlagen.
 • Reparatie van daklijsten: Daklijsten zijn de houten of metalen randen die de dakrand bedekken. Ze kunnen beschadigd raken door weersinvloeden of ouderdom. Het repareren of vervangen van daklijsten kan helpen om de dakrand te beschermen en de uitstraling van het huis te verbeteren.

Schoorsteenreparaties

 • Vervanging van de schoorsteenkap: De schoorsteenkap beschermt de schoorsteen tegen regen en sneeuw en voorkomt dat dieren in de schoorsteen kruipen. Als de schoorsteenkap beschadigd is, kan deze worden vervangen om verdere schade te voorkomen.
 • Reparatie van scheuren of barsten in de schoorsteen: Scheuren of barsten in de schoorsteen kunnen leiden tot lekkages en waterschade. Deze kunnen worden gerepareerd met behulp van een geschikt reparatiemiddel.
 • Herstel van de voegen: Als de voegen tussen de bakstenen van de schoorsteen versleten zijn, kan dit leiden tot lekkages en verdere schade. Het herstellen van de voegen kan deze problemen oplossen.
 • Reparatie of vervanging van de schoorsteenflens: De schoorsteenflens is het metalen stuk dat de schoorsteen verbindt met het dak. Als dit beschadigd is, kan dit leiden tot lekkages. Het repareren of vervangen van de schoorsteenflens kan helpen om dit probleem op te lossen.

Algemene dakwerken

 • Nieuwe dakbedekking: Als de dakbedekking van het huis verouderd is, kan het nodig zijn om deze te vervangen. Dit kan omvatten het verwijderen van de oude dakbedekking en het plaatsen van nieuwe dakpannen, leien of andere soorten dakbedekking.
 • Dakisolatie: Als het huis niet goed geïsoleerd is, kan het nodig zijn om de dakisolatie te verbeteren. Dit kan het plaatsen van extra isolatie of het vervangen van beschadigde isolatie omvatten.
 • Dakgoten en afvoerpijpen: Dakgoten en afvoerpijpen kunnen verstopt raken of beschadigd raken door weersinvloeden of ouderdom. Het vervangen of repareren van deze elementen kan helpen om waterafvoer van het dak en rondom het huis te verbeteren.
 • Reparatie van daklekkages: Als er lekkages in het dak zijn, kunnen deze problemen verergeren als ze niet op tijd worden aangepakt. Het opsporen en repareren van daklekkages kan helpen om verdere schade aan het dak en de binnenkant van het huis te voorkomen.
 • Dakherstellingen: Dit omvat alle soorten reparaties aan het dak, inclusief vervanging van beschadigde dakpannen of dakbedekking, reparatie van dakgoten, reparatie van daklekkages en andere soorten reparaties die nodig zijn om het dak in goede staat te houden.
 • Installatie van dakramen: Het plaatsen van dakramen kan helpen om meer natuurlijk licht in het huis te brengen en kan de ventilatie van het dak verbeteren

Dakrenovaties

 • Volledige dakrenovatie: Bij een volledige dakrenovatie wordt het oude dak verwijderd en wordt er een nieuw dak geïnstalleerd. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als het dak verouderd is en niet meer functioneert zoals het hoort.
 • Dakisolatie: Een dakrenovatie kan ook de installatie van isolatie omvatten, om te zorgen voor een betere energie-efficiëntie van het huis en om te voorkomen dat warmte in de winter ontsnapt.
 • Vernieuwen van de dakbedekking: Soms kan het vervangen van de dakbedekking een renovatie zijn die nodig is. Bijvoorbeeld als de huidige dakbedekking beschadigd is, versleten is, of simpelweg niet meer de juiste uitstraling geeft aan het huis.
 • Reparatie van daklekkages: Bij een dakrenovatie kan het ook nodig zijn om daklekkages te repareren. Dit kan omvatten het vervangen van beschadigde dakpannen of het afdichten van scheuren in de dakbedekking.
 • Toevoegen van dakramen of dakkapellen: Als een huis meer licht of ruimte nodig heeft, kan het toevoegen van dakramen of dakkapellen een onderdeel zijn van een dakrenovatie. Dit kan helpen om de waarde van het huis te verhogen en om de leefruimte in het huis te verbeteren.
 • Dakreiniging: als uw dak nog in goede staat is, volstaat het soms om uw dak professioneel te laten reinigen, uw dak ziet er dan weer als nieuw uit en het bespaart u een zwaardere kosten.
dakwerker
dakwerken
dakwerken

Graag een prijsofferte?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.