Gevelbekleding Sint-Truiden

Gevelrenovatie Sint-Truiden

Kies voor een gevelrenovatie en geef uw woning in Aarshot een nieuwe uitstraling.

Heeft u een verouderde woning in regio Sint-Truiden of bent u niet meer tevreden met de huidige uitstraling? Dan is een gevelrenovatie is de oplossing die u zoekt. Aannemer Legowall is specialist in gevelrenovatie met verschillende soorten gevelbekleding zoals crepi, hout, steenstrips of leien. Uw gevel laten renoveren betekend niet alleen een mooiere uitstraling maar zorgt ook veer extra bescherming en een betere isolatie van uw woning.

Wj komen altijd eerst ter plaatse om de situatie te bekijken en u met het nodige advies bij te staan voor uw gevelrenovatie met gevelbekleding zoals crepi, hout, steenstrips of leien.

gevelrenovatie

Vragen over gevelisolatie, gevelrenovatie of gevelbekleding?

Gevelrenovatie Sint-Truiden

Aannemer Legowall is uw specialist in gevelrenovatie, gevelisolatie en gevelbekleding in Sint-Truiden

Gevelbekleding Sint-Truiden

Bij aannemer Legowall kan u terecht voor gevelrenovatie in Sint-Truiden met gevelbekleding zoals crepi, hout, steenstrips of leien.

Een gevel is de buitenste laag van uw woning en deze krijgt het vaak hard te verduren tegen weer, vervuiling en erosie. Om uw woning opnieuw een mooie uitstraling te geven is een grondige gevelrenovatie nodig. Legowall neemt alle gevelwerken voor eigen rekening vanaf het reinigen van de gevel tot het vullen van voegen, bezetten en beschermen.

Gevelrenovatie Sint-Truiden

Een goed geïsoleerde gevel is meteen merkbaar op de jaarrekening van uw verwarmingsfactuur maar geeft u ook meer wooncomfort. Daarom is het belangrijk uw gevel goed te laten isoleren bij een gevelrenovatie.

Bent u niet zeker van de huidige isolatie van uw gevel? Wij komen zelf langs en maken een analyse van uw gevelisolatie en begeleiden u ook met professioneel advies over al de mogelijkheden en oplossingen.

gevelrenovatie
gevelrenovatie

Gevelbekleding Sint-Truiden

Wij bieden verschillende soorten gevelbekleding aan voor de afwerking van uw gevel in regio Sint-Truiden:

  • Crepi: dit cementmengsel op basis van siliconen brengen we zowel glad als ruw op uw gevel aan. Crepi als gevelbekleding is ook mogelijk in alle soorten kleuren en is naast een moderne afwerking ook een onderhoudsvriendelijk en duurzame gevelbekleding.
  • Leien: deze lichte natuursteen is uiterst geschikt als gevelbekleding en heeft ook een grote keuze in kleuren, de beschikbare kleuren zijn die van de natuursteen zelf en gaan van grijs tot antraciet.
  • Hout: houten gevelbekleding bestaat in verschillende uitvoeringen en houtsoorten waardoor u uw gevel kan verzekeren van een unieke en warme uitstraling.
  • Steenstrips: deze gevelbekleding zorgt voor een minimum aan ruimteverlies omdat steenstrips vrij dun zijn en veel lichter dan baksteen. Steenstrips worden uit echte bakstaan gezaagd waardoor het verschil met een nieuw gemetselde muur haast niet waar te nemen is.
gevelrenovatie
gevelrenovatie

Gevelrenovatie Sint-Truiden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor gevelbekleding, gevelisolatie of gevelrenovatie.